Individueel, groepen, bedrijven

Zowel voor individuele volwassenen als voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden. Informeer gerust (vrijblijvend) naar de diverse mogelijkheden (zowel voor individuele volwassenen als voor bedrijven). De cursus bestaat uit 11 lessen inclusief examen (gratis herexamen).

Bespaar Tijd

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen de computer. E-mailen, chatten, verslagen typen etc. Op je werk of thuis, goed en snel kunnen typen is voor iedereen belangrijk. Het bespaart u een hoop tijd. En hoeveel tijd (en geld) gaat er bij een bedrijf niet verloren als iemand met 2 vingers moet typen! Ook als u een baan zoekt is het een pre als u blind kan typen.

Wees Efficiënter

U kunt niet alleen sneller typen. Uit onderzoek blijkt dat als u blind kunt typen, uw hersenen zich veel beter kunnen bezig houden met de inhoud van de tekst. U hoeft dan uw aandacht niet te richten op het vinden en typen van de letters. Aangezien er binnenkort op de middelbare scholen een begin wordt gemaakt met het online afnemen van examens, is het ook voor scholieren belangrijk om goed te kunnen typen.

Voorkom Nekklachten en RSI

Als u blind kan typen, hoeft u niet steeds naar beneden naar uw toetsenbord te kijken en kan u dus nekklachten en rugklachten voorkomen. Door een ontspannen werkhouding vermindert de stress en daarmee ook de kans op RSI. Tijdens de lessen zal hier dan ook uitvoerig aandacht aan worden besteed.

Kies Voor Typ4fun!

U leert op een leuke manier in ruim 11 lessen van 1 uur blind te typen met tien vingers. Na elke oefening ziet u de resultaten die u heeft behaald: hoeveel aanslagen en hoeveel fouten u heeft gemaakt. De huiswerkbelasting is ongeveer 15-20 minuten per dag.

Persoonlijke Begeleiding

Om blind te kunnen typen is het nodig om vaak en regelmatig te oefenen. De letters moeten geautomatiseerd worden. Regelmatig oefenen vergt enige zelfdiscipline. De klassikale lessen zijn dan een uitstekende oplossing!

.