Hilde Boeren

Kleinschalig, persoonlijk, de cursist centraal stellen, goede begeleiding en net dat stapje extra zetten. Dat is waar ik voor sta....Mijn naam is Hilde Boeren en ik ben zelf moeder van 2 schoolgaande kinderen en weet hoe belangrijk het is om vandaag de dag blind te kunnen typen. Snel en foutloos leren typen. Ik vind het prettig om kinderen en volwassenen iets te leren waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben.

Door mijn opleiding als directiesecretaresse heb ik ruime typervaring. Ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd over coaching AD(H)D, autisme in het basisonderwijs, dyslexie en vakinhoudelijke trainingen over typevaardigheid. Tevens heb ik de nodige kennis opgedaan door mijn werkervaring op een MBO school, dit aangevuld met een flinke dosis enthousiasme vormt dit de basis van Typ4fun! 

Typ4fun is een type-instituut dat ruim 5 jaar actief is in het geven van typevaardigheid aan kinderen en volwassenen. Typ4fun is stevig geworteld in de regio. Bij diverse bedrijven en op ruim 16 basisscholen verzorgen wij de typelessen. Bij ons zijn het geen nummers, zoals bij de grote instellingen wel vaak het geval is. Mijn motto is: Blind leren typen, daar heb je je leven lang plezier van!

 

Monique van Boven Kaarsmaker

Mijn naam is Monique van Boven Kaarsmaker. Met mijn ruime ervaring (20 jaar) als coach en massagetherapeut is de stap naar typecoach niet zo groot voor mij. Door mijn secretaresse/management opleiding kan ik snel en foutloos typen. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd als AD(H)D coach en heb ik deskundige klinische psychologie gestudeerd. Ik heb nog een eigen praktijk waar ik o.a. dagelijks volwassenen, kinderen en bedrijven coach. 

In mijn vrije tijd kunnen jullie me veel buiten zien met mijn honden Smartno en Spica. Verder spring ik bij mooi weer nog wel eens op mijn mooie rode VFR 750 Honda en tour ik heerlijk rond. Mijn vakanties breng ik graag door in Slovenië en verder ben ik gelukkig getrouwd en hebben we samen drie zonen